Plurlatero


Contact

Mijn LinkedIn

Informatiekundige

In de afkorting ICT zijn de I van informatie en de C van Communicatie voor mij een stuk belangrijk dan de T van techniek. Techniek is een middel, informatie en communicatie kunnen doelen of subdoelen zijn. Ik ben dus geen pure techneut, maar sterk geboeid door de grensvlakken van ICT en organisatie. 

Op ICT-gebied ben ik voor grote organisaties beschikbaar op het grensvlak van ICT en organisatie, bijvoorbeeld als functioneel beheerder, medewerker ICT-monitoring, projectmedewerker, change-, incident- of procesbeheerder.

En waarschijnlijk het belangrijkste in alle bedrijven: ik kan over de mogelijkheden en onmogelijkheden van ICT praten zonder dat je er een woordenboek bij nodig hebt. En door mijn veelzijdigheid kan ik de processen in een organisatie begrijpen, en dat is toch hetgeen waar ICT voor bedoeld is, om de bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Wat mij als ICT-er onderscheid van anderen, behalve mijn vanzelfsprekende aandacht voor mensen, is het belang dat ik hecht aan security en privacy. Ik beslis zelf graag over welke informatie ik met wie deel, en ik vind dat andere mensen dat recht ook hebben. Daarom zie ik het als een onlosmakelijk onderdeel van elke rol binnen elke organisatie om voortdurend alert te zijn op security en privacy.